Jag kokar upp vatten med lite vin och fiskfond. Jag har varit väldigt nöjd med mina leveranser av fisklådan från Årstiderna, men när de för fjärde gången i rad har sejfilé på schemat började vi tröttna
Börja med att steka skinkan tillsammans med tomaten i en liten panna. När äggsmeten precis har stelnat så lägger du skink- och tomatfräset över halva omeletten
Servera potatisbullarnamed baconet och gärna med lite rårörda lingon till. Vill du smaksätta bullarna så använd fantasin och lek med lite färska örter te
Stick hål över botten med en gaffel. Skink och ostpaj Quiche Lorraine som är en klassisk fransk paj. Om man penslar med lite vispat ägg sista minuterna så skyddar man degen ytterliggare mot blöt fyllning
Gör likadant medresterande potatisdeg. Vi serverade de smaskiga potatisbullarnamed en rejäl hög råkost samt makalöst goda morots'bacon' (se här) och en klick lingonsylt
Btw, i söndags var jag och brorsan (som tillsammans med några polare driver webshopen och företaget Owl Streets som har hjälpt mig att göra boken Bloody Good Vegetarian BBQ) på Hornstulls Marknad och krängde böcker och affischer
3 dl matgrädde 3 ägg 2 dl riven stark ost250 gr rökt skinka i bitarSalt och peppar Några chiliflakesPajskal på rulleEnkel att fixa och mycket god med en sallad till. - Läs hela inlägget här 3 dl matgrädde
Äter du inte ägg kan du ersätta dem medNo-egg eller lite sojamjöl. Det hade jag, så de förvandlades till läckra potatisbullar, som fick sällskap av en vackert vårgrön sås med ärtskott, smetana, parmesan och solrosfrön
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.