200 g brieost, utan det vita höljet. Inför servering, värm ugnen till 225 grader och ställ in potatisformarna i ca 20 minuter om de har förvarats kallt. 250 g frysta gröna små ärtor (petit pois). 1/2 grönsaksbuljongtärning. 1/2 tsk strösocker. 3 äggulor 200 g brieost, utan det vita höljet. 250 g frysta gröna små ärtor (petit pois). 1/2 grönsaksbuljongtärning 1/2 tsk strösocker
Vad gör jag för fel. Gå absolut inte under 1200-1300 kalorier, det finns ingen anledning att svälta för att gå ner i vikt. 1 portion=2 små bars eller 1 stor. 1 skopa (ca 25g) Whey complete vanilj eller choklad. 1/2 msk kakao. 2. Dela i 2 delar och forma till bars (eller bollar). De klarar sig jättebra i rumstemperatur i 1-2 dagar. Näringsvärde per portion (2 små bars eller 1 stor). 32 g protein. 27 g kolhydrater. 1 portion=2 små bars eller 1 stor. 32 g protein
250 g smör. 4 tsk snabbkaffepulver, jag använde Littles instant coffee med chokladtryffelsmak. 2 tsk äkta vaniljsocker. Spänn fast bakplåtspapper i två små springformar (20cm i diameter) och riv loss överblivet papper från kanterna. Grädda dem i 175 C ca 20 minuter. 250 g smör. 4 tsk snabbkaffepulver, jag använde Littles instant coffee med chokladtryffelsmak. 2 tsk äkta vaniljsocker
2 gula lökar, hackade. 2 röda paprikor, tärnade. 1-2 valfria chili (jag tog vanlig röd och lite gul habanero). 2 liter ox-/köttbuljong. 2 msk tomatpuré. 2 morötter, skalade och slantade. Låt grytan sjuda under lock 2 timmar, tills köttet börjar bli mört. 2 gula lökar, hackade. 2 röda paprikor, tärnade. 1-2 valfria chili (jag tog vanlig röd och lite gul habanero). 2 liter ox-/köttbuljong. 2 msk tomatpuré. 2 morötter, skalade och slantade
2. Dela sparrisen i mindre bitar (ca 2cm) och koka den varsamt. 3 burkar Lyxräkor i lake (3 x 240 gram räkor). 2 dl Hemlagad majonäs (Torbjörns majo). 250 gram Färsk grön sparris
Lite 80-tals är väl aldrig fel. Skär köttet i 2–3 cm stora bitar. 200 g mörk kvalitetschoklad. 2015-04-17 @ 14. 32. 329,1. 122,1. 2-0. 724-0. 201,0. 192,1. 502 c0. 212,1. 428C21. 86,21. 042,9. 338,20. 72z"/> ca 700 g mört,välputsat kött helst filé av nöt/gris/kyckling
När fläskpannkakan ser ut som ett månlandskap och nästan slår i taket på ugnen är något fel. När fläskpannkakan ser ut som ett månlandskap och nästan slår i taket på ugnen är något fel
Ibland är det tur att man gör fel. jag hade ju tänkt fel. Jag tog upp 4 påsar, 2 påsar av varje, av gammal vana räknade jag med att det var 2 kg och kryddade köttfärsen som om det var 2 kg men det var ju bara 1,6 kg. Julköttbullarna som blev rätt trots fel1 kg älgfärs6 hg fläskfärs4 dl mjölk3 dl ströbröd3 msk potatismjöl1 msk dijonsenap1 dl kalvfond1 st gul lök, riven3-4 tsk salt3 tsk svartpepparBlanda ihop mjölk, ströbröd, senap, kalvfond, lök, salt och peppar i en bunke. Lägg i köttbullarna och stek i 225-250 grader i ca 15 min, beroende på köttbullarnas storlek. 2 påsar av. 2 kg och. 2 kg m. 225-250 grader
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.