Jag vet. Jag vet, sa jag. Det spelar ingen roll att det har bloggats om biff och bea till förbannelse, för åratal sedan, och att Isobel Hadley-Kamptz redan har skrivit vad som kanske måste betecknas som en fantastisk hyllning och samtidigt en genial tillagningsbeskrivning till ovan nämnda rätt
Kokos. Pekannöt. Choklad. Tillsammans i en mjuk boll som bara smälter i munnen. Jag tror (fullt allvarligt) att detta kan vara den godaste boll som skapats
En försenad 30-års present. Behöver jag säga att jag gillar den. Mateus och allt. ) I bakgrunden kan Ni se min adventsljusstake som min farfar gjort, så fin
Ja, precis så heter receptet på den sida jag hittade det. Så luftiga, så fina, så goda. Helt underbara. De påminner om lätta Brioche-bröd som finns i affärerna nuförtiden
Det finns hamburgerbröd och så finns det hamburgerbröd. I min värld är det perfekta hamburgerbrödet mjukt, utan skorpa och har ett tätt men samtidigt luftigt inkråm som kan stå emot köttsaft utan att för den sakens skull vara kompakt och degigt
In a skillet over medium heat, combine the corn, cream, salt, sugar, pepper and butter. Whisk together the milk and flour, and stir into the corn mixture
instagram 100kitchenstories. En december utan en julgröt är inte möjlig och därför vill jag idag starta upp denna mörka kalla vinterdag med just en mysig gröt
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.