- pärlsocker att rulla bollarna i. Barnsligt goda och söta. Molnen har idag legat som ett grått täcke och regnet hängt i luften men det passade mig perfekt då jag med gott samvete fick spendera tid i köket
Blanda makaroner och korv i en ugnsfast formVispa samman äggen med mjölken och kryddorna, slå allt över makaronblandningenSätt i ugnen ca 20-25 minuter ( ska vara fast i mitten)och ja, här är ju Ketchup helt lagligt. -)Under tiden den står i ugnen finns ju tid för att röja undan i köket, läsa läxor, eller duka tex, 6 port
Lottens smör- och örtfisk. Supergott. Ställ in i ugnen i cirka 20-30 minuter. Fiskgratäng LCHF bygger på två av mina redan befintliga recept som jag lagt ihop till en ny rätt
GI-knäckebröd. Funkar lika bra till tex frukosten med smör eller färskost och toppat med något gott och mättande pålägg som ägg, skinka, avokado, till mellanmål med mättande pålägg eller varför inte jordnötssmör och bananskivor, smulat över lunchsalladen för extra crunch, på ostbrickan eller som snacks istället för chips
-) Ett perfekt sätt att använda det som (eventuellt) blir över från en ostbricka är att smälta ner rubbet i grädde och crème fraiche i en härlig sås till pasta
Det här receptet är ett tips från MixWell och Viveca som la ut receptet på deras facebook-sida. Jag bytte mjölsorten som de har till en blandning av Mix C från Schär och MixWells soja- och glutenfria ljusa basmjöl
Årets vörtbröd är fixat – och detta blev ett mycket gott bröd – bättre än förra årets. 1/2 dl mörk sirap (jag anväde rörsocker-sirap). 175 g ljus gluten- och mjölkfri basmix. När bröden jäst färdigt, placera dem i nedre delen av ugen och grädda 45-60 minuter. 1/2 dl mörk sirap (jag anväde rörsocker-sirap). 175 g ljus gluten- och mjölkfri basmix
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.