Denna härligarödkålssalladmedapelsin, fikonoch saltrostade pumpakärnor passar t. Blanda rödkålen medapelsin, ringla över rapsolja, vinägeroch krydda med peppar, blanda ihop allt i en skål
Rödkålssalladmedapelsin, valnötter, parmesan ochbalsamvinäger. Garnera med valnötter ochapelsin. Idag njöt vi av ett fantastiskt julbord ochmin absoluta favorit på buffén var denna underbara sallad
Dagens lunch med bulgur, kalkon och fetaost fick också sällskap av rödkålssalladen (jag hade förresten börjat äta när jag kom på att jag kunde ta en bild, därav den illatilltygandekalkonbiten )
Här är mitt gröna julbord, en saffransaflafel (inspirerad av förra årets saffranshummus), men grönkålssallad med rostad pumpa ochslutligenbloggfavoriten, rödkålssalladmedapelsin, spenat ochgranatäpple
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.