Dags att laga favoritkyckling i Crock Pot. Idag blev det en favorit i repris. En rätt som faktiskt går i repeat här hemma då den är så oerhört omtyckt och makalöst god
Nu är det fredag igen. Idag när jag gick genom stan var det riktig fredagsfeeling överallt - torghandlarna sålde stora knippen videkissar, folk gick i vårjacka och tygskor och blomsterhandlarna hade ställt ut påskliljor och penséer
1. Tillbehör. Koka riset efter anvisning på paketet. 2. Kyckling. Skala och finhacka lök och vitlök. Skölj och finhacka chilipepparn och strimla kycklingfiléerna
Vi fortsätter på ämnet citron. Restaurangen på Östersunds sjukhus är nyckelhålscertifierad vilket medför att det lagas en nyckelhålsmärkt rätt hos oss på kostenheten varje dag
Hej vänner,. Jag har hittat en ny favorit. Jag ska erkänna att jag brukar köpa färdiggrillad kyckling, och jag brukar inte ta reda på vad som är i marinaden
Inlägget innehåller en reklamlänk. Hej vänner,. Jag har hittat en ny favorit. Jag ska erkänna att jag brukar köpa färdiggrillad kyckling, och jag brukar inte ta reda på vad som är i marinaden
kycklingfiléer1 pkt bacon1 påse champinjonsoppa3 dl creme fraicheEn nypa svartpepparGör soppan enligt anvisning på påsen, men ta hälften så mycket vätska än vad som anges
För ungefär ett år sedan gjorde jag en så himla god kycklingrätt med lingon i. Originalet är med vinbär men tycker att lingon funkar lika bra och passar ju fint nu i juletid
God morgon. Här har vi vaknat upp till en småmulen och blåsig dag. Efter gårdagens värme och sol hade jag hoppats på liknande väder idag, men så blev det inte
Beloved ones. I hope the easter holiday have been a splendid one. Me myself had company by Mr A, witch gave some interesting perspective to my usually super calm life
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.