Varm choklad är väl aldrig fel. Nja, kanske väljer man hellre glass en smället sommardag, men även en vårkväll efter stök i trädgården sitter det fint med lite varm choklad
Spröda, krispiga och alldeles underbara är dessa Havrecookies med små chokladbitar i. Jag bakade kakorna med den choklad jag hade hemma, Marabou mjölkchoklad med Dajm och vit choklad men självklart kan man använda en annan fin choklad = favoritchokladen
Att göra en egen hälsosam godisbar är egentligen inget konstigt. Det går ju att fylla med precis vad man vill – bara man får till en riktigt smarrig botten
Jag gjorde en liten lek med smaker som först inte verkade bli något spännande alls. Men efter lite trix, fix, smak och en chokladcoating blev det något av det bästa jag kan önska mig
Kokos + choklad är en kombination jag bara älskar. Helst mörk choklad i kombination med söt kokos – och jag har länge funderat på att göra egna bars med kokosfyllning utan att riktigt komma till skott
Igår var en dag med många intryck och en salig blandning av dem dessutom. Jag unnade mig en egen dag på Stockholmsmässan där det denna helg pågår tre mässor, Underbara barn, Hem och Villa samt Bak och chokladmässan
Man kan nog inte få för mycket av härliga rawbollar. Och de är verkligen enkla att göra. Senast i raden kastades det ihop en version med lite lagom ”nutellasmak” – eller egentligen Choklad & hasselnötsbollar
En riktigt smarrig botten. Krispig, fint tuggmotstånd, smakrik och med finfina ingredienser i. Lite lagom kolasmakande jordnötskakor med krispigt motstånd mellan tänderna
Idag recenserar vi Beschle 64% Trinitario Madagascar, en choklad som beskrivs bl a så här. ”En fruktig syrlighet i chokladen, Madagaskarkakaons kännetecken, märks av direkt med toner av apelsin och omogen mango som i eftersmaken ersätts av vanilj samt rosé- och svartpeppar som sticker behagligt på tungan
[ Detta är en annons för Bodystore. com och innehåller annonslänkar ]Att N. CK'S & Sukrin sitter inne på många av mina favoritprodukter är ingen hemlighet
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.