Och ett tips är att fyll de inte lika mycket som jag gjorde. Kategorier. -P Nästa gång ska jag fylla de till 1/3 av formen så man får plats ed glasyran i formen också. - 300 g florsocker. 300 g florsocker
Kavla ut degen tunnt på ett mjölat underlägg och skär sedan ut lagom stora cirklar med hjälp av en rund skål eller ett glas, beroende på hur stora piroger du vill ha
Speciellt den där enkla sorten som man svänger ihop snabbt och inte ens behöver en ugn till. Jag hade en helt annan tanke med de här små portions cheesecaken som slutligen, efter ett par misslyckade test fick hamna i mufinsformar
-), istället för att grädda den i en sockerkaksform så gräddade jag i muffinsformar. Älskar chokladmuffins med mycket smak och just death by chocolate är en kaka som ger mycket chokladsmak
Vi åt snabbmat igår till middag i form av burgare, fast laxburgare. Att han bara orkar engagera sig. Men mat väcker mycket känslor, både positiva och negativa
Åh, jag älskar cart d´ors mascaraponeglass med skogsbärssås och pistagenötter och när jag igår såg den för extrapris i icakatalogen fick jag en idé, jag ska göra min egen mascaraponeglass
Har gjort den flera gånger och det är verkligen en av mina favoritkakor. Jag har varit galet sugen på choklad senaste veckan och särskilt tänkt på att jag ville göra en death by chocolate-kaka
Place a rounded teaspoon of filling in center, fold over and seal by pinching edges together. Lay a wrapper on a clean, dry surface, and using your finger or a brush, spread a bit of egg along half of its circumference
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.