De här pepparkakorna är så goda så ni kan aldrig ana. De är både knapriga och knäckiga på samma gång. Inte alls några vanliga torra tråkiga pepparkakor, såna gillar jag inte ens
Smörj och bröa en hålform som rymmer ca 1 ½ liter. Smält smöret och låt det svalna. Rör ägg och socker pösigt och tillsätt gräddfilen, smöret, lingonsylten, alla kryddor och mjölet som blandats med bakpulvret
Den här är en favorit och ett klart måste till varje jul. Nu idag när jag skulle göra den så hade jag givetvis ingen lingonsylt, tur att det bara tar typ 5 minuter att göra egen lingonsylt när man har frysta lingon… så det blev iallafall en kaka
Mjuka pepparkakorIbland är jag sugen på något gott och lite lagom mättande till en kopp te. Det var vid ett sådant tillfälle som dessa mjuka pepparkakor kom till
Det är den bästa pepparkakan någonsin. Du kan också prova att göra mjuk pepparkaka - också glutenfri. Det finns egentligen bara två kakor som är typiska farmorkakor
Idag är det pepparkakans dag. Min farmor har bakat tusentals pepparkakor. Ett tag var hon Arjeplogs pepparkaksgumma och hon gjorde alltid degen på kvällen och bakade ut den på morgonen
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.