Koka undertidenfarfallen i rikligt med salt vatten tills pastan är al dente. Ta bort deyttrebladen från kronärtskockorna, skala botten och skär runt kanterna
Koka pastan enligt anvisning på förpackningen. Skala och finhacka löken och fräs den mjuk i lite olja. Blanda samman cremefraichemed grovhackad dill, rivet citronskal, citronsaft, salt och peppar i en skål
Koka Farfalle Barilla al dente i rikligt med saltat vatten, häll av vattnet och blanda medsåsen. Pressaen vitlöksklyfta och fräs den i olja i enteflonpanna
Koka Farfalle Barilla i rikligt med saltat vatten. Skär bort dennedredelen av sparrisstjälkarna, lägg knopparna åt sidan, skala stjälkarna och skär dem i bitar
Koka Farfalle Barilla i rikligt med saltat vatten, häll av vattnet och blanda medsåsen. Koka demsedan i saltat vatten tillsammans med finhackad lök och morötter
Koka Farfalle Barilla al dente i rikligt med saltat vatten, häll av vattnet och blanda medsåsen. Skär bort skalet på squashen och skär det i tunna strimlor
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.