Blanda i resten av mjölet och arbeta med en trägaffel (degen ska vara klibbig). Pudra frallorna med lite mjöl, strö över lite boveteflingor på dom och täck med bakduk
Denna kladdis är gjord med bas på svartbönor, jag har sett att flera använt detta i brownies och ville testa detta på kladdkaka men ska erkänna att jag var väldigt skeptisk
Hacka mandlarna och den mörka chokladen till småbitar med en kniv. Här bjuder jag på en god kaka som är enkelt och goda att röra i hop och att snabbt grädda i ugnen
Varken mandelmjöl, kokosmjöl, hampamjöl eller chiamjöl innehåller särskilt mycket kolhydrater, men däremot massor med fibrer, vitaminer, mineraler och bra fettsyror som vi alla behöver
Förmedlat från Hemmets Journal med vänliga matglada hälsningar genom Katinkas Kitchen. De här baguetterna är verkligen goda och ovanligt bra för att vara glutenfria
Bara ett helt gäng medgoda köttbullar. Det är en stor sats, så man får beväpna sig med ett uns tålamod innan man ställer sig och börjar trilla köttbullarna, men å andra sidan är det praktiskt att göra mycket på en gång och frysa in det som inte går åt
Jag testade detta recept idag och för att göra receptet glutenfritt använde jag mandelmjöl istället för vetemjöl och det blev så gott att så här kommer jag göra äppelpaj i fortsättningen
De här brownieserna är så otroligt goda – och de är helt glutenfria, proteinrika (+ fulla med mineraler), och måhända kanske lite avtändande med sin ingredienslista vid en första anblick
Det är ett grundrecepet som man kan göra med eller utan bär och med massor av olika smaker. De här väldigt goda blåbärsmuffinsarna/cupcakes gjorde jag för några veckor sedan
Det är en vanlig sockerkaka med chokladsmak istället. Den blev så god. Tycker att just sockerkaka kunnat vara en utmaning med glutenfria mjölsorter men att det med Mix per Dolci (köper på Senza Gluten i Stockholm) så går det bra
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.