Mammas goda mjuka chokladkaka- glutenfri, vetefri, mjölkfri
Bak & Mat för alla
Bak & Mat för alla
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 2 ägg 2 1/2 dl socker
  • 3 dl Naturligt glutenfri mjölmix. Om möjligt Mix per Dolci
  • 2 tsk bakpulver
  • 1/4 tsk xanthan gum (kan uteslutas men blir lite mer sammanhängande kaka)
  • 4 msk kakao – välj gärna fairtrade om möjligt.
  • 1 dl av den mjölkersättning du tål
  • 100 g smält flytande margarin från Carlshamn (tål du kokos eller solros kan du välja annat mjölkfritt margarin att smälta).
  • Smörj en form och mjöla försiktigt med naturligt glutenfri mjölmix.
  • Häll smeten i formen och grädde i nedre delen av ugnen i dryga 40 minuter

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.