Jag valde att garnera med lättvispad grädde och jordgubbar vilket egentligen är väldigt mycket för tidigt men dom smakade riktigt fräscht och ihop med den söta marängen med sitt frasiga yttre och krämiga inre blir kombinationen klassisk och helt underbart
Den var god, men jag tycker att klassisk pavlova är godare. Fördela med sked smeten till fyra runda kakor på bakplåtspappersklädd plåt, gör en fördjupning i mitten med skeden
Här kommer mitt andra försök medpavlova. Jag måste säga att det finns en viss försiktighets teknik som krävs när man gör en pavlova, speciellt om man som jag vill bygga den på höjden
Utan tortillas, ingen tacos med andra ord. Söta tortillas m. Börja med att marinera jordgubbarna. Vispa grädden tillsammans med agave och rivet limeskal
En härligt knaperseg marängbotten med extra fyllig smak av ljust muscavadosocker med sin lite kolaaktiga smak, lösvispad grädde med vanilj – allt toppat av ett berg färska jordgubbar
Jordgubbspavlova är helt enkelt världens godaste sommartårta och kanske den enklaste. Fyll sedan med vispad grädde, smaksatt med socker och jordgubbar, servera
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.