Sikta över florsockret och servera genast med jordgubbsirap vid sidan om. Täck med plastfolie. Blanda jordgubbar, strösocker och vaniljsocker i en liten kastrull eller värmetålig skål
Den var god, men jag tycker att klassisk pavlova är godare. Låt marängerna svalna och garnera dem precis före servering med rabarberkompott, jordgubbaroch löst vispad grädde
Här är en ljuvligt god pavlova jag åt i helgen som gick. Men jag vispade en jäkla bra limegrädde och skivade på söta jordgubbarnaoch hyvlade över vit choklad
Pavlovamed rabarbergrädde ochjordgubbar. Det blev en jordgubbspavlovaoch eftersom vi har rabarbertema den här veckan så använde vi rabarber till fyllningen
Här kommer mitt andra försök medpavlova. Jag måste säga att det finns en viss försiktighets teknik som krävs när man gör en pavlova, speciellt om man som jag vill bygga den på höjden
Efter en dag med mycket planering och spännande saker på gång är det nu dags att bege sig hem till det gustavianska hemmet igen, ikväll ska det njutas av ljuvlig pavlova vill jag lova
Gör i ordning pavlovorna en kort stund före servering genom att skeda på generöst med lemon curd och toppa med vispgrädde och skivade jordgubbar (eller något annat färskt bär)
Pavlova är en klassisk och god marängtårta som alltid är lika omtyckt. Jag såg piggare ut, ögonen blev klarare, huden och håret blev bättre, magen mådde bättre, jag fick mer energi och då undrar ni säkert varför jag slutade med det
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.