Fläskkotletter på italienskt vis – gör så här. Bryn kotletterna i olivolja och smör ca 1-2 min på varje sida. Häll över matlagningsgrädden, lägg på lock och bräsera (småkoka) ca 5 min
Jag blandade quinoan med tahini för att göra det lite klibbigare, så att det fastnar på noribladet. För övrigt kan du göra precis som du vill - ta dina favoritgrönsaker och skär i stavar, lägg ovanpå quinoan, sedan är det bara att rulla ihop
Dessa läckert marinerade kotletter går till och med att grilla i en grillpanna på spisen. Inget går så klart upp emot att grilla dem på riktigt, på en kolgrill, med riktigt fin glödbädd
En lite matigare, tjockare variant på pannkakor. Stek i kokosfett ett par minuter på varje sida. Svagt söta av sötpotatisen och med en liten, liten underton av mandel
Att det kallas just det fantastiska brödet visste jag inte när jag fastnade för det här receptet för några år sedan, nu har jag sett receptet cirkulera runt lite överallt på nätet och då med benämningen det fantastiska brödet
Ta upp gelatinbladen och smält dem på svag värme i en liten kastrull. Sätt ugnen på 175°. Spänn fast bakplåtspapper i två runda formar med löstagbar kant, 24 cm i diameter
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.