Låt tonfiskenrinnaav. Smaka av och krydda eventuellt mer. Lyxmiddagpånolltid. Inte bara för att den är så himla enkel att laga utan för alla goda smaker den bjuder på
Skär köttet ilämpligabitar och stek dem på hög värme runt om. Smaka av med salt och peppar och red av den med litesåsredning om du vill ha den tjockare
Men grönkålen, den gjorde vi för en vecka sedan – så den ligger också på lut i frysen. Det funkade jättebra och gav en litemildareviltsmak år köttbullarna
Hetta upp mjölken på mellanvärme, det ska inte koka. Börja med att lägga gelatinbladeti blöt. När mjölken är hyfsat varm, varm nog att smälta chokladen, tar du av den från värmen
Gräsänka som jag nu återigen är, så åt jag den sistabiten paj som middagidag. Eftersom jag plockar äpplen så fort jag ser dem och redan har kokat en massa äppelmos var jag tvungen att hittapå något med alla äpplen i kylen
Nu funderar jag på andra sorters starksprit som skulle kunna fungera bra tillsammans med choklad. Kanske borde jag pröva att göra crèmen på ljus choklad, med päroncognac
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.