Har varit sugen på potatismos ett tag nu och då passar det ju bra med ugnsstektfalukorv. Denna varianthittade jag på Tastelineoch det blev riktigt gott
Lite svalare väder i måndags och jag blev så sugen på falukorvochpotatismos. Jag gjorde som jag brukar, ost och tomat på korvskivoriugnen, men den här gången gjorde jag en enkel gratängsås och hällde över korven med klassiska smaker till korv som bostongurka, senap och ketchup
4 port Falukorviugn à la Per Morberg 500g falukorv 2msk fransk senap 2msk ketchup 1st gul lök 2st tomater 150g lagrad ost, typ grevé TillbehörPotatismos Kokta grönsaker Värm ugnentill 225 * Skär korven iskivor, men inte rakt igenom, och lägg den i. - Läs hela inlägget här 4 port Falukorv. 500g falukorv
Igår så lagade jag en jättegod och lättlagad falukorvs rätt. Är ju ingen fan av falukorv men tillsammans med övrigaingredienser så är det ju en riktigt bra maträtt
Som falukorviugn. Litekrispig yta på falukorvenoch så det lena blomkålsmoset… Så rackarns gott. Om du inte har provat att göra blomkålsmos tycker jag att du ska prova det tillfalukorven nästa gång
Olika rotfrukter, lök, äpplen ochfalukorvochmiddagen är i hamn. Skär falukorveni stavar. Att laga all mat i en form är smidigtoch den sköter sigiprincip själv iugnen
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.