Häll smeten på bakplåtspapper i en långpanna och grädda i mitten av ugnen (200grader) ca 12-15 minuter. 2 tsk bakpulver. 2 tsk vaniljsocker. 2 krm salt. 2 dl socker
2 dl Crème fraiche (helst den feta varianten). 1/2-1 dl majonnäs. 1/2-1 dl bostongurka. 1/2 dl färsk dill. Häll alla ingredienserna i en skål (jag brukar alltid börja med den mindre mängden i ett recept, det är lättare att öka på än att dra ifrån
God eftermiddagen denna mulna måndag. Hoppas ni har en bra dag hittills. Jag och ungarna har hållt oss inne hela dagen idag, det känns ruggigt och kallt ute tycker jag och blir inte alls sugen på att ta mig ut genom dörren något nämnvärt
Falska wienerbrödDeg. 50 g jäst2,5 dl ekologisk kall mjölk, 3 %200 gr smör8 dl ekologiskt vetemjöl1 tsk socker. 200 gr smör1 1/2 dl socker0,5 dl vaniljsocker. Grädda kakan i 225 grader ca 15 minuter eller tills den är genombakad. 2,5 dl eko. 200 gr smör. 200 gr smör. 1 1/2 dl socker. 225 grader ca
En smarrig falsk ostkaka förstås. Vad gör man med en squash som väger 2,5 kilo. 2 msk mandellikör (Amaretto). Smörj en ugnsform (2-3 liter) med olja och häll i smeten. Grädda i 200 grader i ca 45 minuter. 2 msk mandellikör (Amaretto)
Nu var det länge sedan jag gjorde en falsk sockerkaka. Min falska sockerkaka blev riktigt god, och jag tycker rismjölet gav en god smak som passade fint i en sockerkaka
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.