Slå på rapsolja samt balsamvinäger, salt & peppra. Helgen tillbringades hemma hos oss och på Lördag kväll när jag skulle göra middag så bad jag Björn trolla ihop en Whisky Sour åt mig då det är absolut en av mina favoritdrinkar all time, den är både syrlig med en liten käftsmäll och söt med den härliga sockerkanten runt glaset som verkligen gör sig till sin rätt där
Knyckte receptet rakt av från fredagens SvD, supergod paj med pecannötter, sirap, kanel och whiskey. I original recepet ska det vara bourbon, jag hade ingen hemma så det fick bli en skvätt Jura istället
a, och namnet på tidningen är "Whisky&Bourbon". Nej, då, ni behöver inte oroa er, vi kommer inte att föreslå att ni ska dricka whisky till spätta eller hälla det över firren
Igår fick jag lite tips på dryck till julens olika rätter som placeras på julbordet. Man kanske inte alltid är så värst sugen på öl och snaps, och då finns det alternativ i vinväg, som förhöjer smakerna
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.