Populära inlägg. Kantarellpasta med vitlök, grädde och persilja. Efter årets första svamprunda så kan ju inte gärna låta bli att svänga ihop en av de godaste pastarätter som finns
Helgen tillbringades hemma hos oss och på Lördag kväll när jag skulle göra middag så bad jag Björn trolla ihop en Whisky Sour åt mig då det är absolut en av mina favoritdrinkar all time, den är både syrlig med en liten käftsmäll och söt med den härliga sockerkanten runt glaset som verkligen gör sig till sin rätt där
Blanda ingredienser och lägg i glassmaskin 30 min eller frys i isbitsformar nårga timmar. Varsågod, en vanilj sundae med chokladsås, fudgebollar och passionsfrukt till mellis
Grädda i 175 grader i cirka 30 minuter, håll koll så att den inte blir bränd. Knyckte receptet rakt av från fredagens SvD, supergod paj med pecannötter, sirap, kanel och whiskey
Ja jag tyckte jag förtjänade en riktigt god frukost nr 2 idag efter dagens första träningspass som var ett step pass med styrketräning I går var det första passet efter semestern och det kändes verkligen att man hade vilat ”för mycket” haha
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.