Så då hittade jag på lax på spenatbädd medfetaost och citron-crème fraiche. Jag gjorde också en ljummen sallad på bönor och avocado med en dressing på olivolja, balsamvinäger, fransk senap och vitlök
Dessutom köpte jag färdig pajdeg för att spara lite tid och få middagen hyfsat snabbt på bordet efter jobbet, och så tog jag mig även friheten att göra några andra små förändringar i receptet
Hej igen på er. Ni hänger väl med hoppas jag. Idag bjuds det "äggakaka" här på bloggen. Inspirerad av det lyckade försöket med min laktos- och glutenfria ostkaka häromsistens, fick jag för mig att göra en äggakaka med smaksatt Keso
Nagga bottnen med en gaffel. Låt degen vila i en plastpåse i kylen cirka 1 timme. Dela squashen på längden, skrapa ur kärnorna och skär den i 1/2 centimeter tjocka skivor. 175 g fetaost
Fiberhusk har jag med en påse hemifrån, har inte sett det i butikerna här nere. Med innehållet av ost, ägg och sesamfrön, så mättar den bra utan extra tillskott av proteinrikt kött eller fisk
Jag lovade ju att återkomma med receptet på rödbetssalladen medfetaost och rostade valnötter som vi åt till laxsidan i ugn med hollandaisesås och här kommer receptet =)
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.