Nej kära troll och skit som har maskerad på våningen under, jag gillarinte troll och jag gillarinte folk som skriker på innergårdenivårat ”flotta” kvarter mitti natten
Tände igånggrillen och lät den stå och jobba själv medan jag gickin och förbereddetillbehören. Vilkenhärlig känsla att få duka upp tillmiddag utomhus förförsta gången i år
Så här dagen efter valborgsfirandet med bästa grannarna, med min galet irriterandepollenallergi och med en universitetsuppgiftskriven (jag tycker om att skriva, anser miginte har några större problem med det alls, men det var nog liteför länge sedan jag skrev med referenser tillkurslitteratur) är jag ganska trött
Våra hjärnor gick genast igång, visst lät det gott och visst är det kul med köttbullar, men eftersom "någon" här hemma rullar en hel massa köttbullar på jobbet så tyckte "någon" att det krävdes en litenförändring
Varför skulle all vår heta längtan bindasi det frusna bitterbleka. Och häromdagen allra helst, när jag köpte alldeles färsk späd sparrisför att göra soppa av
Therese är precis som jag mycket förtjusti allt gott från naturen, så jag tipsade om receptet när hon hade varit ute på en fototur i skogen häromdagen och hittatvårensförsta harsyreblad
I lördags var jag på vårensförstavinprovningtillsammans med vinprovargänget. Syrah/Shiraz druvan är förövrigt, som säkert många känner till, också idag mycket populär iAustralien
Tant Gul | Välkommen att titta in i min fotoblogg om mat och vin…
Fördela grönsakerna på foliebitarna och klicka över litechilisås. Gjorde smaskiga grönsakspaket igår när jag grillade och ska dela med mig av receptet tänkte jag
Har till och med testat lite recept inför cykelfesten som vi har om två veckor. Nu är det bara att vänta om det vankas förrätt, varmrätt eller dessert för oss
Med en Sous Vide-stav låter du köttet blitillagati vatten på den temperatur du vill uppnå. Här tillagas en bit bogstek och en fransyska av vildsvinizippåsar, fästa på kastrullkanten med klädnypor
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.