Knäckig Plommonpaj. Vi är några som har gått ihop och fixar en buffé. Som en lite extra grej har. Har en god vän som ringde och frågade om vi var intresserade av färska
Blev omtyckt av både stora & små här hemma. Gjorde Chapati bröd till maten idag. Måste säga att det blev väldigt gott, & så enkelt det var att att göra
Fiskens omega 3-fettsyror har många goda effekter, b la skyddar de våra hjärtan, därför bör vi äta fisk fleragånger i veckan. Fiskgratäng med ädelost och broccoli4 portioner 600 g torsk, sej, hoki400 g broccolibuketter1 strimlad paprika1 tsk saltsvartpeppar1 dl vispgrädde1 msk vetemjöl1,5 dl vatten75 g ädelost Till serveringPotatis el RisRivna morötterCitron Gör så härSkär fisken i biterBlanda fisk, broccoli och paprika i en ugnsfast formSalta och peppraHäll grädde och mjöl i en kastrull och vispa slättTillsätt vattnet och koka upp under omrörningTillsätt osten och låt den smältaHäll såsen över fisk och broccoliGratinera i 225 grader i ca 20 min Gratängen blev lite blek men blandar man olika paprikor blir den genast mer färggrann. Nötter är bland det nyttigaste som finns och om man nu inte äter fisk kan valnötter vara ett alternativ, eftersom de, förutom andra nyttiga fetter, även innehåller omega 3
om man kanske kan tillreda juicen på något sätt. Juicen av vinbär och krusbär är ju liksom rätt sur att dricka som den är, men vi har nu vid ett par tillfällen fått till goda smoothies när vi blandat juicen med vaniljyoghurt och sötat med lite honung
Jag älskar smoothie och mixar mina i en rejäl mixer från USA som heter Oster Versa. Efter jobb, bilhämtning och mathandling blev klockan rätt mycket och middagen fick bli 2 olika smoothie
Första kvällen åt vi, som synes av bilden här ovan, långlagad lägg med surkål och senap. Det var helt ärligt med ett nödrop som löägen rymdes i vå CrockPot, och då ska ni veta at vi har den största storleken
Anledningen till detta var att jag åkte årets första lopp i morse. Ni som följer mig på Instagram har garanterat inte missat att jag gjorde paté förra helgen
Den här har också två fyllningar den ena är samma coleslaw som i den andra medan den andra fyllningen består av varmrökt lax, purjolök, rödlök, dill, salt och peppar, smetana och majonnäs
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.