Det fickbli ett recept som heter “Vita för dagen”. Efter den mycket givande brödkursen hos Magnus Johansson har jag provat att baka mittförsta bröd när jag faktiskt vet vad jag gör och eftersträvar, tror jag i alla fall
dagen mötte mig med regnrusk och mysbyxor. Vad är då bättre än att smyga ut på internet och läsa alla härligainlägg om hur nyårsaftonen blev för er andra
Jag köpte en Kindle-bok, en bok man laddar ner till en app imobilen, som bara handlar om Crock-Pot-recept, ”Paleo Slow Cooking” av Robb Wolfs svägerska Chrissy Gower, och nu när jag springertill jobbet ibland, och kommer hem sent andra dagar, så här Crock-potten räddaren i nöden
Häll smeten i formen och sätt imitten av ugnen. Herregud, det är så otroligt gott. Brödet ska ha en krispig yta och motståndet ska kännas stumt när du ”slår” lite lätt på det imitten
Känns som en helt ny värld att vakna upp inya lägenheten. Hoppas ni haft en underbar helg, min har varitlitestressig och aktiv, ni vet kanske hur det är att flytta
Första rätten var rökt renkött som serverades med ett mousserande vin gjort på björksav. Jag kommer att återkomma tillmåndagensSPA-övernattningvid ett senare bloggtillfälle, för i dag blir det Sverigeresan för hela slanten
Jag ska laga maten och i dag var förstadagen på mittnya jobb - jag ska bli mattant. Men mina kollegor på skolan ska ha all cred, alla minanyaidéerförstadagen togs emot med väldigtpositivinställning
Att baka med surdeg har ju blivit jättepopulärt på senare tid. Det finns ju t. ett surdegshotell på Söder där surdegen kan ta in när man själv åker på semester
Jag gicki förskolan och året därpå började jag första klass. Jag njuter av de små sakerna ivardagen, sådant som andra säkert tar för givet, men jag har fått sänka ribban för vad jag orkar med
Idag är det alla hjärtans dag och jag har bakat hjärtan tillmitt hjärta. Receptet kommer från tidningen Hembakat, men självklart har jag gjort liteändringar
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.