Äkta grekisk moussaka var favoriträtt förr i tiden när jag besökte någon grekisk ö. Tyvärr kan jag ju inte äta det längre eftersom den äkta varianten innehåller en vit mjölsås
Häromdagen hade vi lite extra folk hemma och jag blev sugen på att baka något. Men eftersom jag vet vilka gottegrisar alla i min familj är och hur mycket de äter när det väl finns sötsaker hemma, så behövde jag något extra stort så att det skulle räcka till alla
Goddagens. Just hemkommen från en lååååång promenad. Hade dock sällskap av bästa Jennys Matblogg i lurarna vilket gjorde att promenaden gick hur snabbt som helst
Tänk alla dessa dagar som kommer och går. Okej, Mors dag, Fars dag, Alla hjärtans dag, Nationaldagen, Internationella kvinnodagen, Fettisdagen och någon till kan jag väl hålla rätt på, men sen
Här kommer en av förrätterna jag gjorde till vår nyårsmiddag. Receptet kommer från Halv åtta hos mig. Själv tyckte jag att pajen blev jättegod, och den verkade falla de andra i smaken också för när vi hade ätit färdigt var tallrikarna länsade och fatet tomt
Det är behändigt att göra mat som fixar sig själv i ugnen. Jag gjorde häromdagen en vegetarisk biffsmet som jag skopade upp i en muffinsplåt och slängde in ugnen - så där bara
Jag gillar verkligen de asiatiska smakerna. För ett tag sedan gjorde jag en asiatisk sallad med nudlar, ingefärsmarinerade morötter, edamamebönor, röd chilifrukt, avokado och edamameröra
Det här är en riktig festrätt, att avnjuta vid något speciellt tillfälle. Eller förresten, varför inte en alldeles vanlig vardag när man behöver unna sig något gott
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.