Frigga och sovstuga behöver en omgång inomhus efter vinterns förlåtande mörker. Från att inte ha gjort köttfärslimpa själv någonsin, har jag nu gjort köttfärslimpa för tredje gången inom en förhållandevis kort tidsperiod
Hej på Er, förlåt den dåliga uppdateringen här på bloggen. Har haft fullt upp med att måla köksmöbler och att vara barnvakt åt mitt lilla barnbarn senaste veckan
Och i havretäcket blandade vi alltså ner det brynta smöret, förlåt oss om vi är tjatiga men när sådana ljusa och smått genialiska idéer kommer så blir man (i detta fallet fru M) lite extra stolt
Nä förlåt att jag tog riktig paprika istället för paprikapulver liksom. Minestronesoppa. Kan vi inte ha sån där soppa som dom har i skolan, har yngste sonen frågat vid ett flertal tillfälle
Den här nya fläskvarianten är väl kanske inte den mest inspirerande innovationen från köttindustrin, förlåt en luttrad livsmedelskonsument, som är hjärtligt trött på de återkommande extrapriserna på sladdrig karré och torra benfria fläskkotletter i bit
Väldigt förlåtande med andra ord, och egentligen lätt att göra. Bearnaise, hollandaise och majonnäs i all ära, men den här såsen är perfekt till vårens alla primörer, kött och fisk
Att laga i ångugn är mer "förlåtande" än att laga i kastrull på spisen. När vi gjorde om köket för ett par år sedan bestämde vi oss för att satsa på en ångugn som ett komplement till den vanliga varmluftsugnen
Tomater har han med i receptet, dom är ju bara så in i hoppsan goda just nu (japp, vi har konstaterat det några gånger vid detta laget, vi vet - förlåt att vi tjatar) och det gäller att frossa i de röda bären så mycket man bara kan
Magda slängde sig på golvet, skrek, drog mig i kläderna, varvat med att hon skulle krama mig och säga förlåt och blev arg när jag sa att jag måste laga maten
Förlåt. Kladdkaka + pepparkakskryddor = kladdpepparkaka. Nåt kul måste man ju hitta på i juletid. ) Nu ska jag dock inte ta åt mig äran för detta receptet utan det hittade jag på en blogg (kommer tyvärr inte ihåg vilken
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.