Salt & peppar efter smak. Det skulle vara förfest hemma hos oss minsann. Förfest hemma hos oss innebär massor med dricka och äta samt att jag och min man får agera tävlings/lekdiktatorer
Jammen här fylldes det år i helgen. Vilket i år var värt att fira, främst för att den ångest jag kände när jag förra året fyllde 25 faktiskt var icke existerande
Men jag ville ta det ett steg längre, så jag gjorde en kräm på morötter, quinoa, jordnötssmör och turkisk yoghurt - ett exempel på ett experiment i köket som slutade med en väldigt positiv utgång
Sikrom på blinie av aubergine med tillbehör – ett experiment med lyckad utgång. Uppdraget var att fixa något som kunde likna en råraka men samtidigt innehöll minimalt med kolhydrater
Nu ska jag ta en välbehövlig paus från allt, sen blir det vin, mys & ev. utgång med min fina Karin. När jag kom hem från jobbet igår kväll blev det hemmagjord pizza till middag/kvällsmat
Nu är jag hemma en kortis innan jag ska tillbaka till baskethallar för att kolla på basket, coacha ännu en av våra matcher, för att dessutom ikväll inviga sommaren med en utgång
Sen blev det afterski, fläskfilégryta hemma i stugan och utgång på Bygget så gårdagen gick mest åt till att kolla OS, äta frukost och lunch, packa och städa innan hemfärd
En liten förfest stod på programmet och den skulle gå av stapeln hemma hos oss. Eftersom vi skulle äta middag på restaurang behövde jag inte plocka fram alltför mycket snacks men en röra med rom, ägg och lite annat smått och gott blev det i alla fall
Som en liten förfest inför festivalen slängde jag ihop lite chocolicoricebollar som serverades med färskpressad apelsinsaft med en touch av ingefära och sprinklad med lakritspulver
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.