Jag fullkomligt älskar före & efter-bilder och jag ryser (jag får bokstavligen gåshud på armarna) när jag hör folk berätta om hur de kunnat sluta med blodtrycksmedicin eller blivit av med sina magproblem på grund av att de bestämt sig för att leva hälsosammare och lagt om sin kost
Den här kallmarinerade fläskfilén är bra för man kan förbereda den dagen före, det tar inte mycket tid och har man tur så kan man spara den till dagen efter, för den är minst lika god när man kommit hem efter allt midsommarfirande
Eftermiddagen tillbringades hemma med lite enkel matlagning. I går körde jag en riktig fuling. Precis när jag gått och lagt mig för natten, kom jag på att det glömts av att skrivas inlägg
Ska dock nämna att i originalreceptet i boken så är kakorna även toppade med paranötter men eftersom den inte tillhör mina favoritnötter så valde jag att istället ha på lite extra av de andra nötterna
Det där med mellanmål före eller efter träning är inte helt enkelt. Man tror att de ska vara nyttiga men när man tittar efter så är de fulla av, ja just det, socker
Jag vet inte i vilken ände jag ska börja i för att berätta om den här rättens alla nyttigheter. Här finns linser och fetaost som ger proteiner (med linserna får du fibrer och flera bra mineraler också på köpet) rödbetor med b -och c-vitamin och kalium som bland annat håller din muskelfunktion i trim, färsk spenat som ger både järn och a -och c-vitamin, avokado och valnötter som är fulla av nyttiga fetter och så lite antidoxiantrika granatäppelkärnor på toppen
Blanda alla ingredienser. Bredes ut på bakpapper i långpanna. Grädda i 200 gr ca 5 min. Dela bottnarna på mitten och lägg ihop dem med fyllningen emellan
Ännu en lätt- och snabblagad liten rätt avnjöts till middag denna vecka. Jag använde både grön ravioli (spenat och ricotta) och gul tortellini (soltorkade tomater), men välj vilken fylld pasta du vill
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.