Om inte är det på tiden. Nu var det längesen jag skrev här på bloggen. Jag har saknat det, och jag hoppas förstås att ni bloggläsare har saknat mina inlägg… Jag har dock varit alldeles för upptagen med annat för att hinna blogga i den utsträckning jag egentligen skulle vilja, så kan det bli ibland, men förhoppningsvis ska ”bloggtorkan” snart vara över
Väg upp vattnet och oljan och lös jästen i degvätskan. tillsätt mjölet och knåda i ca 7 minuter på låg hastighet, något längre ifall man inte använder en köksassistent
) Men så var det detta här med tiden då. Jag är en riktig kokbokssamlare. Har nog närmare 100 st och tröttnar aldrig på att bläddra igenom böckerna och frestas av alla goda recept
Lite nyttigare lakritskola. Du behöver. 20 dadlar. 1/2 dl kokosolja. 1 tsk salt. 1 1/2 msk lakritspulver. 1. Mixa alla ingredienser i en matberedare, mixa länge
Tack vare J & M låg det alltså en liten saltrulle av älg och skräpade i frysen igår. Jag vet inte vilken del av djuret som ska föreställa saltrulle men i söt och lagom storlek var den i alla fall
För er som odlar eran egen squash, ni missar väl inte att lägga in den. Nu när dom flesta säkert har ett överflöd av squash så är det ju hög tid att göra en inläggning
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.