Jag rullade sedan ihop degen och skar i skivor (som man gör med bullar). Förra helgen träffades jag mina fina vänner Jennie och Lisa för lite fördrinkoch snittar hemma hos mig
Blanda rosmarin, kajennpeppar, socker, salt och smält smör för sig och sedan med de varma nötterna. Lägger på begäran in Nigellas version med enbart nötter, ni ser säkert likheten
Vi började kvällen med en fördrink. Doppa kokosbollarna i chokladen (pynta dem med en silver- eller pärlemorkula om så önskas) och låt dem stelna på bakplåtspapper
Vi ska hem till ett par vänner ikväll och äta lite god mat och bara umgås, och det ska verkligen bli trevligt=) Dessutom tar Jonas en välbehövlig paus från huset idag och bara umgås med mig och Elsa…lycka
Mangosorbeten blev väldigt god och perfekt i kombination med så mycket choklad. Vispa ägg och äggulor i en bunke över en kastrull med sjudande vatten tills blandningen är fluffig och ljus
Ugnsbakade endiver med timjan, bladpersilja, apelsinjuice, vitlök och smör – kvartade endiver stekta i smör, vitlök och timjan, därefter kokta och ugnsbakade med bladpersilja i saft av apelsin
Receptet till dessa fördrinkstilltugg fick vi av en viss fru N. Man kan dessutom dubbla degen och frysa in någon/några rullar och ta fram, skära i skivor och grädda vid något annat tillfälle
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.