Denna sallad lagade jag för några veckor sedan, då när det ännu fanns sparris i butikerna. Men ni kan också alternativt använda couscousDetta var igen en "vad som hittas i kylskåpet" rätt, och det blev mums mums mums
Använd en rund 2-litersform eller 8 portions- suffléformar. DAG 1. Glasering. Koka socker, citronsaft (10g) och vatten till en guldgul karamell som börjar ryka lite
Nu är det dax igen, städade kylen och kikade in i frysen som hastigast… hihi. Var en del flaskor som jag fick slänga och det gillar inte jag, så nu måste jag skärpa mig… första nyårslöftet
Dags att ta ut den sista plåten ur ugnen för att sedan fylla på i frysen. Det finns många tankar som tar för stor plats innanför pann benet och då behöver jag fundera och sortera
Jag har redan bakat det två gånger och det försvinner FORT. Jag blev lite förvånad första gången jag gjorde det eftersom konsistensen blir som en blandning mellan ljus sockerkaka och bröd
Som ofta med glutenfritt bröd är det bra om man låter det svalna helt innan man skär i det. Givetvis så åkte det ned ett antal skivor ut till skärgården och var gott som tusan till både västerbottenost och kräftor likväl som på morgonen
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.