Förberedelserna är igång. Känns inte som jag gjort annat än att stå i köket och fixa idag. Men det är ju så skönt att ha allt klart när man väl är uppe i stugan
Om någon eventuellt tror att vi har svultit ihjäl eller endast lever på luft då blogginläggen om mat och recept har varit väldigt få så kan jag meddela att så inte är fallet
Vilken smarrig lördagsmiddag det blidde. Jag lagade potatisgratäng och sambon provade på att göra smördegspaket i ugn med stekt kyckling, basilika, champinjoner och cream cheese
I helgen när jag satt och surfade på Facebook dök det plötsligt upp ett sponsrat inlägg från Företaget Belvita med en video som gjorde reklam för deras frukostkex
Glad onsdags kväll. Hoppas att ni haft en givande dag när vi tickar av ännu en dag närmare julafton. Vi har lite smått kommit igång med våra julförberedelser här hemma
Lycka. I torsdags lyckades jag äntligen baka goda, saftiga, glutenfria kanelbullar. För alla som ätit eller provat att baka glutenfria bullar vet nog om hur svårt det kan vara att få tag i ett bra komplement till de vanliga kanelbullarna men äntligen
Oj oj oj vad jag har varit trött idag. Nu när det är så nära till tävling går jag och tänker på allt runt omkring tävlingen hela tiden och det är mycket som snurrar i huvudet
Något jag uppskattar när det kommer till lunch är att det går snabbt. Eftersom jag och David har två stora hundar som kräver ganska mycket motion, åker vi hem varje lunch för att gå ut med dem
Lobie bi lahme är en mustig gryta med gröna bönor och kött. Som de allra flesta libanesiska grytor smaksätts tomatsåsen med färsk tomat, koriander, mycket vitlök och sju kryddor
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.