Jag gjorde för första gången själv denna gratäng som mamma bjudit på flera gånger, tycker den är såå god och föredrar den framför vanlig potatisgratäng
Till sommarens grillkvällar då man vill ha det lilla extra tillbehöret. Den här har en sötstark, kryddig smak utan rökighet men med hetta från min favoritsås D’Elidas
Till Astrid som fyller fyra år gjorde jag den här tårtan - den blev väldigt rosa. En aning överdekorerad blev den kanske, men barn brukar tycka om blommor på tårtor så nu borde det finnas tillräckligt av dem i alla fall
En riktigt saftig och smarrig smörgåstårta gjorde jag tillmin gubbe när han fyllde år i helgen. Jag gör aldrig efter något recept när jag gör fyllning till smörgåstårta, men den här gången skrev jag ner allt jag hade i, mätte och greja så nu du kan göra lika god fyllning till din smörgåstårta
Min egna födelsedag är ett alldeles utmärkt tillfälle att få prova på och testa något nytt. Smaksatte den med några droppar essens till SodaStream, var någon med hallonsmak
hushållen började installera elektriska ugnar och konservindustrin hade kommit på hur man kunde förpacka och förmedla tropisk frukt till de amerikanska hushållen
hushållen började installera elektriska ugnar och konservindustrin hade kommit på hur man kunde förpacka och förmedla tropisk frukt till de amerikanska hushållen
Tillsätt saffran, smör och mjölk. Florsocker till garnering. Grädda i 175 grader i cirka 45 minuter. Smörj och bröa (gärna med mannagryn) en slät, rund form med löstagbar kant
Jordgubbar är min absoluta favorit frukt (visste inte att det var en frukt förrän nu) och har varit det enda sedan jag var lill liten och på alla mina födelsedagar har jag fått jordgubbstårta
Tillsammans med ägg, paprika, nötter och sallad, serveras den som en LCHF/Paleo-frukost på Ecocaféet, men den var minst lika god och mättande som middag till en kopp te på tåget
Blanda och tillsätttill de torra ingredienserna. Den här bjöd jag mina kollegor på förra veckan. Jag använde sen bara en del av botten, till denna tårta
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.