Födelsedagsdolmar med buller och bång
Den som äter palsternackor
Den som äter palsternackor
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • Savolykålsdolmar med svamp, nötter och grönsaker
  • 6 port
  • 10- 12 savoykålsblad
  • 2 dl kokta linser, gärna du Puy, beluga eller tuggiga gröna
  • 2 dl kokt råris el liknande
  • 3 grovt rivna morötter
  • 1 finhackad lök
  • 2 vilöksklyftor
  • 150 g portabello
  • 100 g nötter, grovt hackade
  • soja
  • olivolja
  • 25 g smör
  • 2 dl grönsaksbuljong
  • timjan, färsk el torkad

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.