Det finns bara en sak jag inte klarar av med bufféer och det är när det gäller dem på restauranger när det slängs en massa mat för att folk tar tillsig mer än de orkar äta upp
Gör sirapen först, den kan du sedan förvara ikylen några veckor om inte allt bliruppdrucket och du kan även använda som saft (om du intevill testa att blanda andra drinkar med den)
dennaårstid är inteuppiggande med regnrusk och mörker. Ta upptofun/halloumin och låt de stekta kuberna vila på hushållspapper så överflödig olja rinner av
Jag tror det är enrelativt korrekt jämförelse att beskrivadenna temperatur som enmotsvarighettill att ge grytan ett långsamt uppkok på spisen, och därefter låta den koka på låg värme
Pyttipanna tycker jag är ganska gott, men när jag pluggade i Lund föråt jag miglite på fryst Krögarpytt som vialltid hade hemma som backup, så det är inte ofta jag äter någon form av pyttipanna numera
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.