Så det blev grillat på menyn, följt av världens smidigaste dessert. Vispa grädden, och garnera marängen med grädde och bär efter vad årstiden bjuder på
Låt foccacian svalna lite innan du stjälper upp den på galler och låter kallna under bakduk. Den stora mängden vatten och olivolja gör att foccacian håller sig saftig i flera dagar
Ett idiotsäkert sätt att få köttet perfekt är att salta och peppra köttet runt om, bryna i stekpanna och sedan låta köttet stekas klart på låg temperatur i ugnen
I morgon är det croissantens dag, det ville ju Kristin och jag verkligen uppmärksamma och vad passar bättre än en steg-för-steg-guide för att baka läckra croissanter
När kroppen är stressad tenderar den till att använda en hel del kalium och andra viktiga mineraler. Man kan koka den, ha den i ugnen, fritera den, grilla den, mosa den till pure… Jag gillar att baka den i ugnen jag, det är lätt och smidigt
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.