Hemlagad färskostHemlagadfärskost är verkligen lyx för liten slant- och arbetsinsats. Tänk på att välja vanlig yoghurt och inte någon av de mildarevarianterna för att få rätt syrlighet på osten
IngredienserPortioner. 20 1 l filmjölk 3 dl gräddfilSmaksättning 10 soltorkade tomater 5 urkärnade, svarta oliver 5 urkärnade gröna oliver 1 kruka basilika 2 pressade vitlöksklyftor salt och peppar Lägg tilliinköpslistan Trött på att irra runt ibutiken
Du har nu en naturell färskost som du kan smaksätta fritt efter eget huvud. Häll yoghurten i en kastrull och värm upp under omrörning på spistillsfingerljummen, dra av från värmen och stäng av plattan
Indiskt,. Vegetariskt. Paneer är en av stapelingredienserna vad gäller proteineri det Indiska köket. Man kan göra den på mer eller mindrekrångliga sätt, jag brukar göra en snabbvariant
Indiskt,. Vegetariskt. Paneer är en av stapelingredienserna vad gäller proteineri det Indiska köket. Man kan göra den på mer eller mindrekrångliga sätt, jag brukar göra en snabbvariant
Gräddfilsost. Koka upp mjölken på medelvärme i en kastrull. Sänk värmen, tillsättgräddfil och salt och sjud varsamt under ständigomrörning, tills vätskan delar sigi ostmassa och vassle
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.