I kväll testade vi att göra färskavårrullar hemma och det blev så himla gott, här har ni receptet. Asiatiska smaker är något jag verkligen tycker om och speciellt chili, curry, koriander, wasabi och soya
Färskavårrullar kanske inte är den mat man först och främst tänker på när man pratar om vintermat. Men skulle ändå rekommendera er att göra dessa, för godare vårrullar får man leta efter
Hetta upp olja i en stekpanna och stek kycklingen någon minut. Tillsätt vitlök och sesamfrön. Salta. Stek under omrörning tills kycklingen är genomstekt med fin färg
Recept ur boken ”Eat clean” skriven av Kristina Andersson (Massolit förlag). 1. Skala räkorna. 2. Skär gurka och morötter i stavar och avokadon i bitar
Igår kväll åt vi färskavårrullar, ett tips jag fick av en väninna. Jag och Fredrik åt liknande när vi var i Vietnam 2003, och tyckte då att de var magiskt goda
Blanda räkorna med olivolja och krydda med salt och peppar. Stek dem sedan i en het torr stekpanna. Passa så de inte steker för länge, då blir de torra och gummiaktiga
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.