Dela smördegsplattorna på hälften och lägg på en plåt med bakplåtspapper. )Förrätten blev gratinerad getostoch färska fikon på en frasig smördegsbotten
Från början hade jag inte tänkt göra någon sås men eftersom jag visste att antalet färsbiffar inte skulle matcha mängden potatis och lök - det skulle bli färsbiffar över - så passade jag på att vispa ur pannan med lite mellangrädde, soja och vitpeppar att spara matlådsbiffarna i
Skär av sparrisknopparna och stek i smör tillsammans med en klyfta pressad vitlök. Hyvla resten av sparrisen i tunna skivor med hjälp av en potatisskalare
Till lunch kanske det passar med denna vårligt ljusgröna och alldeles väldigt goda soppa som hastigt snoddes ihop häromdagen när maken oväntat ochmed kort varsel aviserade att han skulle komma hem på lunch på väg till något uppdrag
Här tillagas en jättebiff i ugnen med buljong och lök, täckt av tomater och ost. Löken som puttrar bredvid blir supergod att äta med biffen tillsammans med täcket av ostgratinerade tomater
Färsbiffar är totalt orädda och kan anta nästan vilken. Gjorde färsbiffar häromdagen. Få dem att smaka olika med kryddning och fyllning, nästan allt funkar
Ta upp dem med hålslev. Blanda färs, salt, nymald svartpeppar och dijonsenap. Servera dem med kålen. Hacka kapris och smörgåsgurka och blanda ner det i färsen
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.