Skär upp det möra rosa köttet, lägg upp allt på en talrikoch njuuut. Kvällens uppdrag iSveriges Mästerkock var att man skulle komponera och laga en middagtill den person som står en allra närmst och det var precis det jag gjorde förra onsdagen
En läskigtrosakycklingfärssås, men väldigt god och annorlunda mot vad jag har gjort tidigare. Till lunch idag var det ett paket kycklingfärs som stod och framme och som skulle ätas upp
Den skulle vara vitochrosa med dekortaioner som krona, rosett, blommor och hjärtan. Jag har precis lagt sista handen på veckans och månadens sista tårta
Eftersom ingeni vår familj är några större gräddälskare och just princesstårtor brukar ju drypa av grädde så täckte jag tårtan med vnailjkräminnanmarsipanlocket lades på
Fick supersöta rosarosorInnanidag lovade jag ju att återkomma med vad jag lagade för födelsedagsmiddagochibland går det alldeles utmärkt att köra en favoritirepris
Vispa ägg, strösocker ochvaniljsocker poröst. Rör ner smält smör och mjölk. Rosafrosting. Fyllning. Blanda vetemjöl, bakpulver och salt och rör ner imuffinssmeten
Fetaost- ocholivfylldafjärilskotletter med rosavispgrädde. Hur som så ligger det fyra rätt så stora fjärilskotletteri kylskåpet och måste tas till vara på
Rosa, rosa, rosa - alltifrån blekaste pastelligastebabyrosaochpudrigtbeigerosatill mättat rostrosaoch lysande klart ceriserosa - det är oktobers signum
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.