Fänkålskryddade laxkotletter
Tasteline
Tasteline
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 4 st laxkotletter , à 150 gram
  • 4 msk fänkålsfrö
  • 1 st citron(er) , ekologisk (finrivet skal)
  • 1 salt och vitpeppar
  • 1 kg färskpotatis (ar)
  • 2 stjälk(ar) dill
  • 2 st fänkålsstånd
  • 0.5 st citron (er)
  • 4 msk olivolja
  • 50 gram spenat , sköljd
  • 4 st citronklyfta (or)
  • 1 dill , till garnering
  • 2 dl crème fraiche
  • 2 dl majonäs
  • 4 msk dill , finhackad
  • 2 msk gräslök , finhackad
  • 2 tsk fransk senap
  • 0.5 dl vitt vin
  • 1 salt och nymald vitpeppar

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.