Jag har smaksatt min olja med röd och grön chili samt lite färska kryddor. Smaksätt med vad du vill. Imorgon åker jag till Stockholm för att i helgen besöka en mässa – Acadermia (hud-och skönhetsmässa) vilket ska bli jätteroligt
Grilla fläskkarrén i en grillpanna, lyft över till en ugnform. Börja med kryddpastan, blanda vitlöken med alla kryddor, stöt i mortel, tillsätt saltet och oljan
Jag har torkat tomater under ett tunt salt-och sockertäcke och det har sedan marinerats/lagts in i en lag med olivolja, vitlök, chili och färsk rosmarin
Blanda allt med en hand och jämna till ytan. Börja med att skiva gurkorna tunt i en stor skål. Hacka dillen samt persiljan och klipp lökstjälkarna i smala ringar
Börja med att skära fläskkarrén på längden och skär den sedan i cm-tjocka skivor. Viktväktarmässigt så är fläskkarré inte det allra bästa köttet, propointsen försvinner snabbt då köttet har hög fetthalt
Salladen med krispig bacon och knapriga rostade valnötter fungerade jättefint ihop med ädelostsåsen. Vänta tills innan servering innan du blandar den med salladen
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.