avUlrikaDavidsson. De flesta av recepten innehåller få ingredienser och är ganska snabblagade. Nu har Ulrika kommit ut en ny bok, och med tanke på hur flitigt använd hennes förra har varit här hemma så blev jag givetvis lite extra nyfiken
En riktigt läcker helgrätt, inspirerad av den italienska rätten saltimbocca alla romana. Lägg ett salviablad på varje sida av filén och vira parmaskinka runt den
De här grönsaksbakelserna är inspirerade av IKEAS grönsakskaka. När man gör något för första gången så är det svårt att veta exakt hur mycket man ska ta av varje ingrediens
Vi hade tacos i helgen IGEN =) och jag brukar alltid göra mer än vad vi äter upp så från vad vi hade kvar tänkte jag göra en egen variant på en blandning av en ungersk rätt och lasagne
Förrätten fick bli en gammal favorit. Tunna skivor av bresaola upplagt på ett större serveringsfat med ruccolasallad strött ovanpå och sist hyvlad parmesan
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.