Något som jag funderat på med jämna mellanrum är det här med vegetarisk korv. Typ sojakorv. Jag försöker undvika halvfabrikat så gott det går, det är roligare och godare att fixa själv
Jag har experimenterat lite i köket. Vilket jag ofta gör när jag ska baka något utan socker och mjöl. Tyvärr är det inte bara att "översätta" ett "vanligt" recept, vilket hade varit väldans smidigt
jag lär mig och jag experimenterar. 2012-02-10 av Peter Jägerbro Yoghurt igen. Det var förstås dumt av mig att skriva om yoghurt utan att se efter vad Harold McGee hade att säga om saken först
Färsbiffar med parmesan & dijon. Trevlig fredag allesammans. Jag hoppas att ni haft både en bra jul och en bra start på det nya året, för mycket har hunnit hända sedan jag sist delade med mig av något recept här på bloggen
Har gått och blivit sjuk igen och mår skit. Inte kul med jätte hosta som river i lungorna. ( blä. Men då fick jag möjlighet att experimentera med att göra en grön smoothie som innehåller massa goa grejer
Jag satt och bläddrade bland lite gamla recept och hittade detta på en klassisk pannbiff. Blev så sugen att jag var tvungen att slå slag i saken och veva ihop en smet
I förra veckan berättade jag om min veganska kladdkaka som istället för ägg innehåller kikärtsspad. Nu har jag gjort ett annat bakverk med kikärtsspad istället för ägg, nämligen brownie
Kyckling och dragon tillsammans blir riktigt gott. Den enkla såsen får en smakkick av citron som steks (eller grillas) ganska hårt innan den pressas över kyckling och även den rostade potatisen om man så vill
Presentation. Marie. Hej. Jag är en tjej på 46 år som brinner för allt som har med mat och göra. Genom denna blogg tänkte jag dela med mig av massa recept som jag själv komponerar ihopa Billigt och lättlagat för allt och alla
Ibland undrar jag hur mycket tid jag hade lagt på matlagningen om jag inte haft min stora familj. Inte mindre tid än jag gör, i varje fall - den saken är säker
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.