För några år sedan hade jag tackat nej till brysselkål, men idag äter jag det gladeligen. Konstigt hur smakerna kan ändras, inte har det väl med åldern att göra
Place the butternut squash chunks and halved Brussels sprouts on a large baking sheet. Sprinkle the vegetables evenly with kosher salt and pepper, and toss them againwith your hands
Garlic . The combination of garlic and parmesan can make anything taste good, really. Play around with the cheese options by swapping out mozzarella for other another type of cheese
Jag kallar det här för europeiskfusion-food, Toskansk Bistecca alla Fiorentina möter Fransk bistro med hederliga svenska råvaror (förutom det amerikanska högrevet som jag valt då det har bättre fettstruktur för att grillas än svensk biff)
Allmänt, Europeiskt, Ungerskt Taggat. Gyulai – en rökt och lufttorkade ungersk korv kryddad med paprika, vitlök, kummin och peppar som är ganska hård eller tuggigikonsistensen
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.