Ett litet livstecken
Remsans bistro
Remsans bistro
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • Bouillabaisse, 4 pers
  • 1 gul lök, hackad
  • 1 fänkål, tärnad
  • 1 morot, tärnad
  • 1 kuvert saffran
  • 2 fiskbuljongtärningar 1 l vatten
  • 1 burk krossade tomater
  • 2 dl torrt vitt vin
  • 1 tsk torkad timjan
  • 1 lagerblad ½ st apelsin, rivet skal
  • 2 vitlöksklyftor, rivna/pressade
  • ½ tsk salt
  • 1 krm peppar
  • 500 g lax, i tärningar
  • 500 g vit fast fisk (tror jag köpte lubb), i tärningar
  • 1 nät musslor (här hittar ni hur musslorna ska kontrolleras)
  • 2 apelsiner, pressad saft
  • ½ dl finhackad persilja
  • 300 g skalade räkor
  • Parmesan och vitlökscrème
  • 2 dl crème fraiche
  • 2 vitlöksklyftor, rivna/pressade
  • ½ tsk salt
  • 1 krm vitpeppar
  • 100 gfin riven parmesan

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.