Värm under tidensparrisen eller bönorna och lägg upp dem på fatet till serveringen. Lägg ihop brödet, varvat med skinkskivor till enlängd på smort gratängfat
Midsommarafton i fredags var i det närmaste epik med mängder med skratt, fantastisk mat, berusande dryck, dans kring midsommarstången, lekar med skratt som får en att kikna, dans långt in på natten och ett iskallt morgondopp i det blå
Vädret växlade som en tokig mellan ösregn och värmande sol, mendendär krispiga luftenmärktes klart och tydligt, och jag måste erkänna…jag ÄLSKAR hösten
I det ursprungliga receptet, som jag hittade någonstans på nätet (kommertyvärr inte ihåg vart), så stod det att man skulle ha i tre gånger så mycket hot sauce mot vad jag hade i
Men nog om detta vi får göra så gott vi kan, kommer nog att bli en del. När jag lagar fisk så tänker jag att nu skall jag skärpa mig och laga fisk lite oftare, men nu blev det i alla fall en krämig lax i form
Dettaigenkännande av symtom av att vara sur i kroppen, som jag faktiskt har fått bort genom att äta mer basisk föda i vardagen samt utesluta socker, gluten och laktos, visade sig också stämma när jag testade PH-värdet med PH-stickor
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.