Dagen till ära serverar jag er ettriktigtbra recept på inkokt lax. Karin / bevemyrs blogg. Bjuder du på den lär gästerna garanterat fylla tallriken mer än en gång
Själv hade jag en bit ädelost kvar från helgens ostbricka, där låg en bukettbroccoli som började se något vissen ut, några oliver som skvalpade runt på burkens botten och en skalk parmesan
ChickenFried Steak (eller Country Fried Steak) i USA, Cotoletta alla MilaneseiItalien, Tonkatsu i Japan, Kotleta i Ryssland eller Wienerschnitzellite överallt
Smaka av - ta lite mer grädde om den är för stark. Vichillar här hemma och har det allmänt bra. Klär granen, myser med LSH och idag ska vi baka pepparkakor och sätta ihop det där pepparkakshuset
Vet att klippta korn är toppen så det är jag extra nöjd med att detta bröd har. Man ska ju inte äta mackor då men jag är mackoman så jag blir glad när det finns bröd som är bra
Nu expanderar Paradsiet ut iSverige genom att ta inkapital för att kunna starta fler butiker och expandera sine-matshandel för att kunna nå ut i landet, vilket jag tycker är fantastiskt, så dettainte bara blir en hjälp som Stockholmare kan få
Har ett vagt minne av en gymnasieincident där jag och en bekant snarrade i oss varsinenlitershink med oliver, chilifrukter och annat gött som legat tillsigi preserverande vätska
Koka potatisen mjuk i vatten i en kastrull. Strimla mangolden. Skala och skiva löken. Servera makrillen med potatis, stuvning, groddar och citronklyftor
Trifle går att göra på en mängd olikavis och detta är bara ett sätt. Vad säger ni, ska vikickaigång helgen med en enkelt efterrätt som lätt går att svänga ihop
Det där med inspiration verkar förresten vara ett nyckelord när det gäller rest-matlagning. Kanske är det också sant som bokens redaktör Anna Braw (Kyrkkaffe-Anna) skriver, att vi måste träna vår påhittighetskondition
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.