För ett tag sedan fick vi möjlighet att få prova på något som vi aldrig hört talas om tidigare men som vi omedelbums tyckte lär väldigt intressant, för intressant för att tacka nej
Har haft kalas för Elias idag som fyllt 8 år. Jösses, säger jag bara vad tiden går. Redan 8 år. Tårta ska det ju vara när man har kalas och idag komponerades denna goding
Det är ett av många måsten när man är på plats. Rätten är mer ett brödpaket som fylls med en köttfärsblandning, eller grönsaker för den som vill ha det istället
500 g blandfärs1,5 dl havregryn (Sempers 100% ren havre)2 dl havredryck1 ägg1 tsk salt2 krm malen svartpeppar1 tsk Colman´s senapspulver1 riven vitlöksklyftaBlanda samman alla ingredienserna och forma smeten till 8 st biffar
Ibland när jag vaknar tidigt på helgen brukar jag baka något gott bröd och sedan överraska maken med lite nybakat till frukosten (jag sparar min ranson till kvällsmaten istället)
Ett nyttigare val - recept på kärleksmums utan vitt mjöl och socker. Nu har jag samlat i hop mig till att dela med mig av ett tidigare utlovat recept på de något nyttigare kärleksmums jag bakade i förra veckan
Receptet kommer ursprungligen från Anna Bergenströms kokbok "Nya Annas mat". Sedan beskrev hon detta goda och enkla och fantastiska bröd och då var ju jag självklart tvungen att gå hem och provbaka
Greetings from Pennsylvania. Vi har just ätit frukost och ska snart ta en promenad innan vi ska åka till bondens marknad och köpa mat till kvällens middag
Ola tyckte jag hade bakat ett snyggt bröd idag. Jag kan nästan hålla med (men blygsamhet och en tendens till överdriven självkritik gör att jag inte helt håller med min man), för jag gillar den blå formen jag köpt på Åhléns
Så krångligt om det hade varit copyright på matrecept, allt som är gott vill man ju dela med sig av till så många som möjligt (tjänar inget på detta matbloggande, pot marigolds drivs istället av "kan" och "vill")
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.