Entrecôte Café de Paris är ett recept som kommer från en restaurang i Génève med namnet Café de Paris som hade som affärsidé att servera just denna rätt, och endast den
1 tsk worcestersås. Låt smöret bli rumsvarmt. Skölj persiljan och hacka den fint. Blanda allt i en bunke och smaka av med salt, citronsaft och vitpeppar
När jag vill visa min tacksamhet för att jag t ex fått hjälp med något brukar jag bjuda på middag. Oftast har jag brukat laga fjällfisk, som är det godaste jag vet och som jag ofta hade hemma tidigare
1 tsk Worcestershiresauce. Kryddsmör Café de Paris. Foto Mikael Eriksson. Goda grilltillbehör. I morgon tar jag tåget västerut, jag åker till LCHF-campingen i Säffle för att bjuda på mina frökex från Huså Bröd
Café de Paris smörEtt klassiskt och lyxigt kryddsmör med många ingredienser. Originalreceptet är hemligt och det här satte jag och en vän ihop genom att studera ett otal andra recept
1 tsk worcestershiresås. Blanda samman alla ingredienser utom smöret i en glasskål och lämna att marinera i 24 timmar i en varm del av köket (en lätt jäsning sker)
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.